Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Despre Lyca Mobile

SIM-ul internațional PrePay uitilizat de peste 15 de milioane de clienți care se bucură de serviciile oferite de marca Lyca Mobile și atrage câte un client nou la fiecare 2 secunde.

Misiunea Lyca Mobile este de a conecta prietenii şi familia din întreaga lume. Fiind cel mai mare operator international de telefonie mobilă virtuală (MVNO) din lume, Lyca Mobile oferă servicii de voce și date low-cost de înaltă calitate pentru mai mult de 15 milioane de clienţi în 22 ţări. Acum, Lyca Mobile se extinde pentru a oferi o gamă largă de servicii financiare şi turistice, incluzând Lycamoney şi Lycafly, ajutând oamenii să rămână în contact în afara graniţelor. Fondată în 2006 şi cu o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro în 2014, Lyca Mobile continuă să crească rapid şi întâmpină un client nou la la fiecare două secunde.

Lyca Mobile este disponibilă în: Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Macedonia, România, Africa de Sud, Suedia, Elveţia, Tunisia, Ucraina, Uganda, Marea Britanie şi SUA.

Grupul Lyca Servicii

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele