Când oamenii vorbesc despre călătorii de obicei se referă la excursii în străinătate, dar nu uitați că există câteva locuri minunate şi aici. Iată doar câteva dintre cele mai bune locuri de vizitat în România.

Vatra Dornei

Vatra Dornei este un frumos oraş cu spa de pe malul unui râu, faimos pentru izvoarele sale naturale şi aerul ionizat. Este de asemenea o destinație de top pentru entuziaştii sporturilor de iarnă, datorită pârtiilor sale de schi extraordinare. Raftingul şi ciclismul sunt alte ținte populare, precum şi alpinismul. Partea de nord a oraşului este recunoscută pentru magazine şi restaurante, iar jumătatea de sud pentru arhitectură şi parcuri.<br>


Sibiu

Sibiu este un oraș de mare importanță culturală și istorică și este casă pentru oameni de rase și religii diverse care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Multe zone au devenit pietonale și aceasta a îmbogățit atmosfera deja relaxată. Combinația bogată a orașului de arhitectură și parcuri creează un sentiment unic al trecutului, care este completat de dezvoltarea economică și restaurări.

Mânăstirile pictate

Mânăstirile pictate sunt o priveliște impresionantă din nordul României din secolul 15. Pitorești și îmbibate de istorie, acestea reprezintă de asemenea lucrări incredibile de arhitectură. Cele 48 de mânăstiri sunt așezate în locuri izolate împrăștiate în regiune, dar din fericire fiecare dintre ele are o fântână pentru a potoli setea vizitatorilor obosiți.

Poiana Brașov

Dacă vreți să ajungeți pe crestele României, atunci Poiana Brașov este un loc excelent pentru a începe. Orașul oferă un acces minunat către unii dintre cei mai înalți munți ai noștri, inclusiv Muntele Bucegi. Oferă de asemenea pârtii fantastice și este unul dintre resorturile de schi cele mai populare din țară.

Orice loc decideți să vizitați, de ce să nu vă alăturați Lycamobile și să profitați de apelurile și mesajele noastre ieftine? Alegeți unul din aceste trei pachete naționale fantastice afișate aici:.