Wembley Stadium

Stadionul național al englezilor, acest teren din nordul Londrei a fost reconstruit în anii 2000, cu cele două turnuri gemene emblematice ale primului stadion demolate pentru a lăsa locul unei structuri distinctive în formă de arcadă. Cu toate acestea, reputația stadionului Wembley este de mare semnificație în toată lumea.

Nou Camp

Terenul Barcelonei este o piesă arhitectonică uimitoare care a găzduit unii dintre cei mai buni jucători din lume. Toți de la Messi la Lineker şi de la Ronaldinho la Ronaldo au jucat pe gazonul său sfințit şi este văzut pe bună dreptate drept unul dintre cele mai bune stadioane de fotbal construite vreodată.

Stade de France

Construit pentru Cupa Mondială din Franța din ’98, acest stadion enorm, cu o capacitate de 81.338 de locuri, a găzduit finala competiției, în care Franța a învins Brazilia într-un meci complicat pentru sud-americani şi cel mai cunoscut jucător al lor, Ronaldo. Aşteptați-vă să se întâmple lucruri minunate aici în acest an.

San Siro

Acasă atât pentru AC, cât şi pentru Inter Milan, San Siro a găzduit meciuri din Liga Campionilor UEFA, Cupa Mondială şi Campionatul European şi este văzut drept un simbol de arhitectură sportivă, precum şi al istoriei sportive în totalitate..


Olympic Stadium, Berlin

Olympiastadion a fost construit inițial pentru Olimpiada din 1936 şi rămâne un simbol al designului vizual cu al său unic, partiționat inel exterior. A fost gazda multor evenimente de atunci şi este considerat una dintre arenele sportive cele mai prestigioase şi legendare.

Dacă vizitați Franța în iunie anul acesta, Lycamobile vă oferă roaming gratuit pe mobilul dumneavoastră în 18 țări.