Ți-ai dorit vreodata să încerci realitatea virtuală, dar te-ai gândit că sunt prea scumpe căștile, sau că raportul dintre tehnologie si preț nu e unul accesibil? Ei bine, cea mai nouă ofertă de la Samsung ar putea fi tocmai ce aștepți. Samsung oferă un echipament VR gratuit dacă cumperi un nou smartphone Samsung Galaxy, fie că e vorba de un Note 5, S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 sau S7 Edge. În mod normal, oferta se aplica doar deținătorilor celor mai noi smartphone-uri, dar cei cu modele Galaxy mai vechi sunt acum eligibili pentru a primi un echipament VR de asemenea.

Echipamentul VR Samsung a câștigat premiul pentru Produsul Anului anul trecut la Yahoo Tech și a primit recenzii pozitive. Această ofertă va oferi multor oameni șansa de a încerca cea mai nouă realitate virtuală, fară să plătească mii pentru o cască foarte scumpă sau să cumpere una care nu este atât de avansată tehnologic doar pentru a economisi niște bani. Un pachet de jocuri și conținut extra sunt date de asemenea împreună cu casca.

Pentru a achiziționa un echipament VR, trebuie să vizitezi pagina promoțională Samsung și să furnizezi datele împreună cu numărul IMEI al noului telefon. Telefonul nu trebuie să fie cumpărat second hand și trebuie să fie cumpărat, fie de la Samsung, fie de la un furnizor cunoscut. Este chiar atât de simplu.

Echipamentul VR ar funcționa perfect cu Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge. Pentru a vedea potențialul total al căștii, ar fi recomandat să achiziționezi un model Galaxy mai nou, dacă este posibil.

Giganții pionieratului de la Samsung fac un pas înainte către a face cea mai bună tehnologie accesibilă tuturor. Nu ratați șansa de a primi un echipament VR gratuit, asigură-te că-ți iei noul smartphone Galaxy înainte ca oferta să se încheie pe 19 iunie.