Transferă-ți numărul


Transferă-ți numărul actual În rețeaua Lycamobile. Acest proces este denumit Transfer de număr și este un serviciu gratuit, oferit de Lycamobile. Este simplu:

Pentru a beneficia de transferul de număr, trebuie să Îți activezi cartela SIM din rețeaua Lycamobile! Pentru a o activa, trebuie să o introduci În telefonul mobil și vei primi imediat un SMS conținând un număr temporar. Poți utiliza numărul temporar În timp ce noi efectuăm transferul numărului tău.
Trebuie să Îți Înregistrezi SIM-ul online. pentru a finaliza procesul de transfer. (Informațiile introduse la Înregistrare și informațiile oferite la momentul solicitării transferului de număr trebuie să coincidă pentru ca Întregul proces să fie Încheiat cu succes).
După aceea te rugăm să contactezi unul dintre Agentii de Vânzari Lycamobile care îți va explica procedura de portare. Alternativ, te rugăm să contactezi Relații Clienţi la numărul de telefon 0377 881276 sau 151 din rețeaua Lycamobile şi unul dintre consilierii noştri îți va oferi informații suplimentare.
*Solicitare transmisă Între orele 08:00 - 17:00 - Transfer În rețea În decurs de două zile lucrătoare
*Solicitare transmisă după orele 17:00 - Transfer În rețea În decurs de 3 zile lucrătoare.
Port în numărul tău aici
În cazul În care numărul tău nu este transferat În rețea după două zile lucrătoare, te rugăm să contactezi serviciul pentru clienții Lycamobile la numărul 0207 543 030, cât mai repede posibil pentru a finaliza procesul.  
 

Grupul Lyca Servicii

Disponibil În

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele