Poate vă gândiți să mergeți în vacanță sau să explorați lumea în timpul verii. Dacă sunteți client Lycamobile, ați putea avea puțin mai mulți bani de cheltuit pe suveniruri decât credeți, pentru că Lycamobile promite să nu existe taxe de roaming dacă vizitați una dintre cele 18 destinații de top cu plecare din România și să vorbiți sau să trimiteți mesaje cu telefonul dumneavoastră cu cartelă Lycamobile.

De îndată ce v-ați rezervat biletul pentru a vizita una dintre cele 18 țări de pe listă (Austria, Australia, Norvegia, Germania, Irlanda, Italia, Franța, Olanda, Suedia, Polonia, Spania, Danemarca, Hong Kong, Portugalia, Marea Britanie și SUA), asigurați-vă că aveți unul dintre tarifele noastre internaționale eligibile, apoi puteți vorbi și trimite mesaje folosind telefonul dumneavoastră cu cartelă Lycamobile activat în roaming aşa cum l-ați folosi în România, fără alte taxe suplimentare. Este la fel ca acasă! De îndată ce ajungeți la destinație, aşteptați un mesaj automat de la Lycamobile care vă confirmă că sunteți în roaming şi începeți să folosiți telefonul la fel ca în România.

Chiar mai mult, dacă sunteți în vizită într-una din țările care utilizează rețele 4G, folosiți internetul la superviteză. Urâți să stați timp îndelungat la încărcarea unei pagini, a unui film sau muzicii preferate ? Viteza 4G vă întâmpină în orice loc. Pe o conexiune 3G trebuia să aștepți aproape 20 de minute ca încărcarea să fie completă, acum, pe 4G așteptați doar 3 minute. Rețineți, nu vom percepe taxe suplimentare pentru asta; nu e nevoie de un card sau tarif nou. Doar activați opțiunea 4G din setările telefonului dumneavoastră și vă veți bucura de superviteză. Lycamobile este un bun prilej de a va face valiza și de a va bucura de soare !