Fie că pui la cale o călătorie în jurul lumii sau că visezi la următoarea ta destinație, trebuie să ai o listă de lucruri de făcut în călătorie. Mai jos am trecut unele dintre lucrurile pe care trebuie să le bifezi pe a ta.

Vizitează Taj Mahal

Maiestuosul Taj Mahal este situat în Agra, pe râul Yamuna. Mausoleumul care datează din anul 1630 d.C. este mormântul construit de către împăratul mogul Șah Jahan soției sale Mumtaz Mahal. Monumentul de marmură este considerat una dintre cele Șapte Minuni ale Lumii și face parte din Circuitul Turistic Triunghiul de Aur, care include și Delhi și Jaipur. Nu se poate să vizitezi India fără a vedea cel mai frumos obiectiv turistic.

Vezi aurora boreală

Aurora boreală este un fenomen la care fiecare călător ar trebui să fie martor măcar o dată în viață. Aurora este cauzată de câmpul magnetic al Pământului, care împinge particule încărcate electric dinspre soare către polii de nord și de sud. Gazele aflate în straturile superioare ale atmosferei duc la apariția spectrului uimitor de culori care aprind cerul nopții. Aurora poate fi văzută din multe țări, inclusiv Norvegia, Finlanda, Islanda, Suedia și Canada, în funcție de condițiile meteorologice.

Zboară prin Marele canion

Parcul Național Marele canion din Arizona este un canion imens, lung de 447 kilometri, care acoperă peste 400.000 de hectare de teren. Zborul cu elicopterul prin acest obiectiv simbolic al Americii oferă priveliști uluitoare, mai ales atunci când elicopterul plonjează și se strecoară printre stânci.
Ultimul lucru cu care vrei să îți bați capul atunci când călătorești în străinătate sunt tarifele de roaming. Lycamobile îți oferă o serie de pachete cu care serviciul de roaming este gratis în 18 țări pentru ca tu să le poți povesti celor de acasă despre toate lucrurile uimitoare pe care le-ai văzut în călătorie.