Luna mai a sosit și odată cu ea vremea primăvăratică și primele manifestări exterioare. Pentru cei care vor fi în România în această lună există multe manifestări ce se vor desfășura în toată țara, manifestări ce vor da prilejul cunoașterii culturii și artelor locale.

1 Mai – sărbătorit de întreaga națiune
În România, 1 mai este sărbătorită ca Ziua Muncii – o zi dedicată muncitorilor. Vă puteți bucura de festivități sau evenimente pe tot cuprinsul țării, unde veți găsi concerte în aer liber, o mulțime de delicatese locale sau băuturi. Mulți tineri sau familii se îndreaptă spre mare pentru că începând cu această zi vremea devine mai caldă. Veți fi încântați de atmosfera electrizantă a orașelor de pe plajă, Costinești, Mamaia sau Vama Veche sau poate vă gândiți sa închiriați în ultima clipa o cameră la hotel.

Festival Europa – București, 12 – 21 mai
Acest mare festival anual aduce împreună muzica clasică, pop, blues și jazz. Timp de 10 zile vă puteți bucura în București de muzica celor peste 300 de muzicieni din peste 45 de țări. Biletele se pot cumpăra online pentru majoritatea spectacolelor ce vor avea loc.

Festivalul Filmului Transilvania – Cluj, 27 mai – 5 iunie
La sfârșitul lunii amatorii de film se pot îndrepta spre Cluj. Festivalul de film Transilvania, ce se va desfășura la Cluj, este centrul de creație al unor ramuri industriale creative sau locul de pornire al unor noi staruri. Veți viziona un bogat conținut local sau internațional. Întotdeauna acest eveniment anual ocupă un loc important în calendarul cultural al României și atrage vizitatori din întreaga lume.

Dacă vă aflați în România în luna Mai, nu uitați de oportunitatea de a suna în Spania și Olanda la cele mai mici prețuri cu una din cartelele noastre. Cu Lycamobile beneficiați de apeluri internaționale la cele mai mici prețuri, oriunde v-ați afla.