Îţi poţi păstra numărul existent
și în plus primești până la €10 credit GRATUIT!
Number transfer
Noi, cei de la Lycamobile înţelegem că păstrarea numărului existent simplifică procesul de shimbare a furnizorului de servicii de telefonie mobilă. Din acest motiv, nu te vom taxa niciodată pentru acest lucru. Te vom recompensa cu 10 Euro credit bonus după transferarea numărului. Dacă portarea se finalizează cu success, clientul va fi recompensat cu € 2.50 după prima încărcare; un extra de € 2.50 vor fi creditaţi în fiecare lună, pe o perioadă maximă de 3 luni, cu menţiunea: clientul trebuie să efectueze o încărcare în cursul fiecărei luni calendaristice. În cazul în care clientul nu efectuează o încărcare pe parcursul uneia dintre cele 3 luni calendaristice atunci, cei € 2.50 nu vor fi creditaţi în contul clientului. Se va putea primii o bonificaţie de maxim €10 pentru transferul de număr. Creditul bunus va fii adăugat în contul clientului la 24 deore după efectuarea încărcării.

Te rugăm să dai click aici pentru a descărca FORMULARUL DE PORTARE Pentru mai multe informaţii referitoare la transferul de număr, te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi Lycamobile.
Termeni și Condiţii:

Dacă portarea se finalizează cu success, clientul va fi recompensat cu € 2.50 după prima încărcare; un extra de € 2.50 vor fi creditaţi în fiecare lună, pe o perioadă maximă de 3 luni, cu menţiunea: clientul trebuie să efectueze o încărcare în cursul fiecărei luni calendaristice. În cazul în care clientul nu efectuează o încărcare pe parcursul uneia dintre cele 3 luni calendaristice atunci, cei € 2.50 nu vor fi creditaţi în contul clientului. Se va putea primii o bonificaţie de maxim €10 pentru transferul de număr. Creditul bunus va fii adăugat în contul clientului la 24 de ore după efectuarea încărcării. Această ofertă se aplică doar pentru clienţii care solicită, pentru prima dată, portarea numărului din alte reţele din România în Lycamobile. Această ofertă se aplică numerelor portate în reţeaua Lycamobile de la data 11/12/2014 până la 31/12/2017.
 
Nou pe Lycamobile ? Ia-ti astăzi un SIM gratuit
Deja înregistrat cu Lycamobile?
 

Group Site
Înapoi sus Derulaţi în jos

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

 
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: