Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Pachete

Filtru Filtru Filtru
Termeni și condiții

Naționale & Internaționale

Termeni și condiții Minutele si sms-urile incluse în pachetele ‘Oferta’ Lyca Mobile sunt alocate pentru efectuarea de apeluri pe teritoriul României către rețelele fixe și mobile din România și apeluri către destinaţiile internaţionale selectate și enumerate. Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard. Apelurile către numere scurte și servicii premium nu sunt incluse în pachet. Verificați tarifele pentru apelurile către aceste numere pe www.lycamobile.ro. Atât minutele cât și traficul de date incluse într-un pachet sunt valabile pe o perioadă de 30 de zile de la data cumpărării. Apelurile sunt rotunjite la cel mai apropiat minut pentru calcularea minutelor rămase. Orice disponibil rămas după 30 de zile nu se va reporta în următoarea perioadă de 30 de zile în care clientul va trebui să recumpere pachetul. În cazul în care clientul are două pachete active, fiecare conţinând minute naționale și internationale, acestea vor fi deduse în primul rând din pachetul cu cea mai apropiată dată de expirare

*Un client poate achizitiona pana la patru pachete in fiecare luna. Fiecare pachet are propria sa data de expirare.

*Codul PIN pentru pachetul cu beneficii comandat online, expira in 15 zile. Foloseste codul PIN inainte de data de expirare pentru a nu pierde beneficiile din pachet.

Reţineţi că, orice credit promoţional (credit Lyca Mobile acordat clienţilor în mod gratuit) nu poate fi folosit pentru achiziţionarea unui pachet. Oferta este pentru uz non-comercial și privat – Lyca Mobile îşi rezervă dreptul de a retrage sau suspenda oferta sau deconectarea utilizatorilor în cazul în care bănuim că oferta este folosită în scopuri comerciale, conferinţe, sau dacă nu este utilizată într-un telefon (într-un SIM box de exemplu). Promoție valabilă până la 30/06/2021 cu posibilitatea de prelungire.

• Pentru pachetele România Gold and Romania Max, beneficiile naționale (SMS-uri / minute / MB) se pot consuma în roaming, în Spațiul Economic European (SEE), cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă. Pentru a putea utiliza beneficiile în UE/SEE este necesar să efectuaţi cel puțin un apel/SMS/descărcare de date în România înainte de a călători în țările UE/SEE.

• Țările care nu sunt membre ale UE vor fi taxate la tariful standard de roaming. Atunci când un client se află în Roaming UE, poate să-și folosească beneficiile naţionale incluse în pachet pentru a suna în state membre ale UE, dar toate apelurile către destinații din afara UE, chiar și cele incluse în pachet, vor fi taxate la tariful standard atunci când clientul se află în afara României.

• Serviciile Lyca Mobile de roaming sunt destinate clienților care vizitează țările UE pentru călătorii periodice, cum ar fi o vacanță sau o călătorie scurtă.

• Pentru a putea utiliza serviciile noastre de roaming UE mai întîi va trebui să vă activați cartela SIM de acasă şi să o încărcați cu credit înainte de a pleca în călătorie.

• Dacă pe o perioadă de 4 luni, utilizarea serviciile de roaming UE este mai mare decât utilizarea serviciile domestice, vă vom notifica acest lucru şi apoi veţi fi taxat la tarifele Prepaid naționale.

• Clientul poate folosi Voice & SMS ca și România. Bonusul nu poate fi folosit în roaming.

• Folosirea datelor este limitată.

• ‘Oferta’ Nelimitat Minute/SMS-uri este condiţionată de o utilizare rezonabilă de 200 SMS-uri pe zi sau de până la 5000 minute/SMS-uri pe lună. Toate apelurile şi SMS-urile care depăşesc aceste limite vor fi taxate la tarifele standard.

• Clientul poate activa 1 pachet în cadrul perioadei de valabilitate.

• Minute internaţionale pe fix către rețele fixe din ţările Uniunii Europene (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia şi Ungaria) şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada.

• Minute internaţionale pe mobil către reţele mobile din Franţa, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie şi Spania

• Minute naţionale/SMS-uri naţionale/minute internaţionale Toate minutele şi sms-urile se cumulează pentru calcularea minutelor şi sms-urilor incluse în această ofertă.

* Bonus Date

“Pentru a obține bonusul “Date nelimitate”, clienții trebuie să cumpere unul din planurile din listă. Clienții vor primi bonus “Date nelimitate” pentru a le utiliza în perioada de valabilitate a pachetului achiziționat. Bonusul “Date nelimitate” trebuie activat după cumpărarea pachetului. Pentru a activa bonusul “Date nelimitate”, trimiteți un SMS gratuit cu textul GIGABONUS la numărul 3535. Cantitatea de trafic, oferită ca și bonus, poate fi consumată până la 50 GB / zi în rețeaua 4G sau cât timp sunt utilizate atât rețeaua 3G, cât și rețeaua 4G. Viteza de acces va fi limitată pentru download la 256 kbps și viteza de upload până la 128 kbps, după atingerea pragurilor menționate mai sus. Prețurile sunt în euro, TVA se aplică în momentul achiziției la valorile de reîncărcăre. Promoție disponibilă până la 30/06/2021 cu posibilitate de prelungire. Mai multe informații: www.lycamobile.ro. Lyca Mobile România nu își asumă responsabilitatea pentru erorile de tipărire.”

Tarife standard prepaid

Rețele fixe Rețele mobile (Lyca Mobile) Rețele mobile (Altă reţea de telefonie mobilă) SMS expediat (Lyca Mobile) SMS expediat (Altă reţea de telefonie mobilă) Internet
3ct/min Minute gratuite* 9ct/min SMS-uri gratuite* 6ct/SMS 9ct/MB

Tarifele sunt exprimate in eurocenți fără TVA.

Noi, cei de la Lyca Mobile, ne mândrim cu faptul că putem furniza pentru prima dată în România un serviciu de apeluri internaţionale de înaltă calitate. În timp ce facem ca aceste lucruri să se întâmple, suntem conștienți că pot apărea situații de neconectare a apelurilor şi SMS-urilor către și dinspre utilizatorii unor alte rețele. Aceste situații sunt în atenția noastră și ne străduim să le rezolvăm cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În minutele internaționale către UK din pachete nu sunt incluse minute pentru apeluri către Isle of Man, Guernsey, Jersey și Channel Islands. Aceste apeluri vor fi taxate cu tarife PAYG începând cu 39ct/min.

refixele de mai jos vor fi taxate la următoarele tarife . Taxele se vor aplica începând cu data de 01.04.2020

Prefix

Preț/Min

447781

39 cts

447839

39 cts

447797

39 cts

447829

39 cts

447911

39 cts

4477003

39 cts

4477007

39 cts

4477008

39 cts

447524

39 cts

447624

39 cts

447924

39 cts

Viteza menționată reprezintă viteza maximă estimată și promovată pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Lyca Mobile, disponibilă la adresa https://www.telekom.ro/harta-acoperire/

Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie au următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteză descărcare (download) 100 mbps 8 mbps 128 kbps
Viteză încărcare (upload) 100 mbps 16 mbps 128 kbps

Lyca Mobile nu garantează o viteză minimă a traficului de date generat prin rețele mobile.

Pachete Internet

Un client poate achizitiona pana la patru pachete in fiecare luna. Fiecare pachet are propria sa data de expirare.

Pachetele de date Lyca Mobile pot fi utilizate pentru a folosi internetul de pe telefonul mobil. Fiecare pachet de date are o perioadă de valabilitate specifică de la data achiziţionării. Orice alocaţie de date va expira la finalul termenului de valabilitate al ofertei iar, clienţii vor fi taxaţi la tariful standard de 0.09€/MB. Lyca Mobile își rezervă dreptul de a înlocui sau modifica oferta, termenii și condiţiile sau de a retrage oferta în orice moment, cu un preaviz rezonabil. Oferta este valabilă de la 12/12/2014.

Viteza menționată reprezintă viteza maximă estimată și promovată pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Lyca Mobile, disponibilă la adresa https://www.telekom.ro/harta-acoperire/

Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie au următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteză descărcare (download) 100 mbps 8 mbps 128 kbps
Viteză încărcare (upload) 100 mbps 16 mbps 128 kbps

Lyca Mobile nu garantează o viteză minimă a traficului de date generat prin rețele mobile.

Vezi mai mult

Achiziționare:
Dacă încă nu sunteți utilizator Lyca Mobile, vă rugăm activați o nouă cartelă SIM și asigurați-vă că aveti credit suficient.

Pentru activarea unui Pachet Lyca Mobile, formati * 139 * cod Pachet #. De exemplu, pentru activarea pachetului Romania Plus1 formați *139*40001# și apăsați tasta apelare sau trimiteti un SMS la numărul 3535 conținând textul 40001.

Dacă nu aveti credit suficient pentru achiziționarea pachetul de servicii dorit, vă rugăm să reîncărcați și sa încercați din nou. Vaucherele de reîncărcare pot fi achizitionate online de pe site-ul www.lycamobile.ro sau de la cel mai apropiat magazin stradal.

La scurt timp după achiziționarea pachetului de servicii veți recepționa un mesaj de confirmare. Vă rugăm să utilizați noul pachet de servicii activat doar după recepționarea mesajului de confirmare.

Verificați-vă creditul disponibil:
Pentru a vă afla valoarea creditului disponibil, tastați *131# și apelați. Creditul disponibil va fi afișat pe ecranul telefonului dumneavoastră. Atunci când vă aflați în străinătate, apelați +40 377 881276 și urmați instrucțiunile.

Reînnoirea automată:
Pachetele de servicii Lyca Mobile se reînnoiesc automat la expirarea acestora. Vă rugăm să vă asigurați că dispuneți de credit suficient pentru reînnoire.

Anularea reînnoirii automate:

Dacă doriți să anulați reînnoirea automata a pachetului dumneavoastră de servicii , va rugam urmați instrucțiunile de mai jos;

  • Cu o zi înainte de expirarea pachetului de servicii formați * 190 # SAU.
  • Cu o zi înainte de expirarea pachetului de servicii sunați-ne la 151 Serviciul de Relații cu Clienții.

Notă: Solicitările efectuate la sau după data de reînnoire a pachetului de servicii nu vor fi luate în considerare.

Grupul Lyca Servicii

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele