Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Pachete

Filtru Filtru Filtru

Offer Offer Offer
Offer Offer Offer


Pachetele nu sunt disponibile

Termeni și condiții

Naționale & Internaționale

Termeni și condiții Minutele si sms-urile incluse în pachetele ‘Oferta’ Lycamobile sunt alocate pentru efectuarea de apeluri pe teritoriul României către rețelele fixe și mobile din România și apeluri către destinaţiile internaţionale selectate și enumerate. Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard. Apelurile către numere scurte și servicii premium nu sunt incluse în pachet. Verificați tarifele pentru apelurile către aceste numere pe www.lycamobile.ro. Atât minutele cât și traficul de date incluse într-un pachet sunt valabile pe o perioadă de 30 de zile de la data cumpărării. Apelurile sunt rotunjite la cel mai apropiat minut pentru calcularea minutelor rămase. Orice disponibil rămas după 30 de zile nu se va reporta în următoarea perioadă de 30 de zile în care clientul va trebui să recumpere pachetul. În cazul în care clientul are două pachete active, fiecare conţinând minute naționale și internationale, acestea vor fi deduse în primul rând din pachetul cu cea mai apropiată dată de expirare

*Un client poate achizitiona pana la patru pachete in fiecare luna. Fiecare pachet are propria sa data de expirare.

*Codul PIN pentru pachetul cu beneficii comandat online, expira in 15 zile. Foloseste codul PIN inainte de data de expirare pentru a nu pierde beneficiile din pachet.

Reţineţi că, orice credit promoţional (credit Lycamobile acordat clienţilor în mod gratuit) nu poate fi folosit pentru achiziţionarea unui pachet. Oferta este pentru uz non-comercial și privat – Lycamobile îşi rezervă dreptul de a retrage sau suspenda oferta sau deconectarea utilizatorilor în cazul în care bănuim că oferta este folosită în scopuri comerciale, conferinţe, sau dacă nu este utilizată într-un telefon (într-un SIM box de exemplu). Promoție valabilă până la 31/10/2019 cu posibilitatea de prelungire.

• Pentru pachetele România START, România MINI, România SUPER, România MEGA şi România ULTRA, beneficiile naționale (SMS-uri / minute / MB) se pot consuma în roaming, în Spațiul Economic European (SEE), cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă. Pentru a putea utiliza beneficiile în UE/SEE este necesar să efectuaţi cel puțin un apel/SMS/descărcare de date în România înainte de a călători în țările UE/SEE.

• Țările care nu sunt membre ale UE vor fi taxate la tariful standard de roaming. Atunci când un client se află în Roaming UE, poate să-și folosească beneficiile naţionale incluse în pachet pentru a suna în state membre ale UE, dar toate apelurile către destinații din afara UE, chiar și cele incluse în pachet, vor fi taxate la tariful standard atunci când clientul se află în afara României.

• Serviciile Lycamobile de roaming sunt destinate clienților care vizitează țările UE pentru călătorii periodice, cum ar fi o vacanță sau o călătorie scurtă.

• Pentru a putea utiliza serviciile noastre de roaming UE mai întîi va trebui să vă activați cartela SIM de acasă şi să o încărcați cu credit înainte de a pleca în călătorie.

• Dacă pe o perioadă de 4 luni, utilizarea serviciile de roaming UE este mai mare decât utilizarea serviciile domestice, vă vom notifica acest lucru şi apoi veţi fi taxat la tarifele Prepaid naționale.

• Clientul poate folosi Voice & SMS ca și România. Bonusul nu poate fi folosit în roaming.

• Folosirea datelor este limitată.

• ‘Oferta’ Nelimitat Minute/SMS-uri este condiţionată de o utilizare rezonabilă de 200 SMS-uri pe zi sau de până la 5000 minute/SMS-uri pe lună. Toate apelurile şi SMS-urile care depăşesc aceste limite vor fi taxate la tarifele standard.

• Clientul poate activa 1 pachet în cadrul perioadei de valabilitate.

• Minute internaţionale pe fix către rețele fixe din ţările Uniunii Europene (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia şi Ungaria) şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada.

• Minute internaţionale pe mobil către reţele mobile din Franţa, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie şi Spania

• Minute naţionale/SMS-uri naţionale/minute internaţionale Toate minutele şi sms-urile se cumulează pentru calcularea minutelor şi sms-urilor incluse în această ofertă.

* Bonus Date

Pentru a accesa bonusul Net Nelimitat/zi clientul trebuie să activeze unul dintre pachetele din ofertă. Clientul primeşte bonus trafic de date Nelimitat pentru a fi utilizat zilnic în perioada de valabilitate a pachetului. Activarea bonusului de trafic de date Nelimitat se face zilnic. Bonusul Net Nelimitat/zi se alocă la momentul activării bonusului și este valabil până la miezul nopţii în ziua activării (0:00). Oferta Bonus Net Nelimitat/zi necesită activarea zilnică pentru obţinerea bonusului trimiţând SMS gratuit cu textul GIGADAY la numărul 3535; dacă nu este activat în oricare dintre zile, bonusul de date nu se alocă pentru a fi utilizat în acea zi în care nu a fost activat. Beneficiile neutilizate incluse în bonus se vor pierde la sfârşitul perioadei de valabilitate. Oferta Net Nelimitat este condiţionată de o utilizare rezonabilă de până la 50GB/zi. Tarifele sunt exprimate în Euro, TVA-ul se aplică la achiziția cartelei și a valorilor de reîncărcare. Promoție disponibilă până la 31/10/2019 cu posibilitatea de prelungire. Detalii www.lycamobile.ro. Lycamobile Romania nu îşi asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipar.

Tarife standard prepaid

Rețele fixe Rețele mobile (Lycamobile) Rețele mobile (Altă reţea de telefonie mobilă) SMS expediat (Lycamobile) SMS expediat (Altă reţea de telefonie mobilă) Internet
3ct/min Minute gratuite* 9ct/min SMS-uri gratuite* 6ct/SMS 9ct/MB

Tarifele sunt exprimate in eurocenți fără TVA.

Noi, cei de la Lycamobile, ne mândrim cu faptul că putem furniza pentru prima dată în România un serviciu de apeluri internaţionale de înaltă calitate. În timp ce facem ca aceste lucruri să se întâmple, suntem conștienți că pot apărea situații de neconectare a apelurilor şi SMS-urilor către și dinspre utilizatorii unor alte rețele. Aceste situații sunt în atenția noastră și ne străduim să le rezolvăm cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În minutele internaționale către UK din pachete nu sunt incluse minute pentru apeluri către Isle of Man, Guernsey, Jersey și Channel Islands. Aceste apeluri vor fi taxate cu tarife PAYG începând cu 39ct/min.

refixele de mai jos vor fi taxate la următoarele tarife . Taxele se vor aplica începând cu data de 01.04.2020

Prefix

Preț/Min

447781

39 cts

447839

39 cts

447797

39 cts

447829

39 cts

447911

39 cts

4477003

39 cts

4477007

39 cts

4477008

39 cts

447524

39 cts

447624

39 cts

447924

39 cts

Viteza menționată reprezintă viteza maximă estimată și promovată pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Lycamobile, disponibilă la adresa https://www.telekom.ro/harta-acoperire/

Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie au următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteză descărcare (download) 100 mbps 8 mbps 128 kbps
Viteză încărcare (upload) 100 mbps 16 mbps 128 kbps

Lycamobile nu garantează o viteză minimă a traficului de date generat prin rețele mobile.

Pachete Internet

Un client poate achizitiona pana la patru pachete in fiecare luna. Fiecare pachet are propria sa data de expirare.

Pachetele de date Lycamobile pot fi utilizate pentru a folosi internetul de pe telefonul mobil. Fiecare pachet de date are o perioadă de valabilitate specifică de la data achiziţionării. Orice alocaţie de date va expira la finalul termenului de valabilitate al ofertei iar, clienţii vor fi taxaţi la tariful standard de 0.09€/MB. Lycamobile își rezervă dreptul de a înlocui sau modifica oferta, termenii și condiţiile sau de a retrage oferta în orice moment, cu un preaviz rezonabil. Oferta este valabilă de la 12/12/2014.

Viteza menționată reprezintă viteza maximă estimată și promovată pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Lycamobile, disponibilă la adresa https://www.telekom.ro/harta-acoperire/

Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie au următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteză descărcare (download) 100 mbps 8 mbps 128 kbps
Viteză încărcare (upload) 100 mbps 16 mbps 128 kbps

Lycamobile nu garantează o viteză minimă a traficului de date generat prin rețele mobile.

Vezi mai puţin

Achiziționare:
Dacă încă nu sunteți utilizator Lycamobile, vă rugăm activați o nouă cartelă SIM și asigurați-vă că aveti credit suficient.

Pentru activarea unui Pachet Lycamobile, formati * 139 * cod Pachet #. De exemplu, pentru activarea pachetului Romania Plus1 formați *139*40001# și apăsați tasta apelare sau trimiteti un SMS la numărul 3535 conținând textul 40001.

Dacă nu aveti credit suficient pentru achiziționarea pachetul de servicii dorit, vă rugăm să reîncărcați și sa încercați din nou. Vaucherele de reîncărcare pot fi achizitionate online de pe site-ul www.lycamobile.ro sau de la cel mai apropiat magazin stradal.

La scurt timp după achiziționarea pachetului de servicii veți recepționa un mesaj de confirmare. Vă rugăm să utilizați noul pachet de servicii activat doar după recepționarea mesajului de confirmare.

Verificați-vă creditul disponibil:
Pentru a vă afla valoarea creditului disponibil, tastați *131# și apelați. Creditul disponibil va fi afișat pe ecranul telefonului dumneavoastră. Atunci când vă aflați în străinătate, apelați +40 377 881276 și urmați instrucțiunile.

Reînnoirea automată:
Pachetele de servicii Lycamobile se reînnoiesc automat la expirarea acestora. Vă rugăm să vă asigurați că dispuneți de credit suficient pentru reînnoire.

Anularea reînnoirii automate:

Dacă doriți să anulați reînnoirea automata a pachetului dumneavoastră de servicii , va rugam urmați instrucțiunile de mai jos;

  • Cu o zi înainte de expirarea pachetului de servicii formați * 190 # SAU.
  • Cu o zi înainte de expirarea pachetului de servicii sunați-ne la 151 Serviciul de Relații cu Clienții.

Notă: Solicitările efectuate la sau după data de reînnoire a pachetului de servicii nu vor fi luate în considerare.

Grupul Lyca Servicii

Disponibil În

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele