Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Tarife

Tarife naționale la cartelele PrePay

RETELE FIXE

Romania
RETELE FIXE

5ct/min

Tarife de conexiune Lycamobile

PE MOBIL IN ROMANIA
(Lyca Mobile)

1ct/min

 Mobiles Other mobile

PE MOBIL IN ROMANIA
(Alt număr de mobil)

12ct/min

SMS Lycamobile

Romania SMS
(Lyca Mobile)

1ct/SMS

SMS către alte rețele mobile

Romania SMS
(Alt număr de mobil)

9ct/SMS

date

date

12ct/MB

Tarifele sunt exprimate in eurocenți fără TVA.

*Vezi detalii

Noi, cei de la Lyca Mobile, ne mândrim cu faptul că putem furniza pentru prima dată în România un serviciu de apeluri internaţionale de înaltă calitate. În timp ce facem ca aceste lucruri să se întâmple, suntem conștienți că pot apărea situații de neconectare a apelurilor şi SMS-urilor către și dinspre utilizatorii unor alte rețele. Aceste situații sunt în atenția noastră și ne străduim să le rezolvăm cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Numere cu Tarif Special

Click Aici pentru a vizualiza numerele cu tarif Special/Premium

Numere cu tarife speciale


De la SpainRomania

*Termeni și condiții pentru pachete: Click Aici

Selectează țara de roaming

Selectează țara în care doriți să apelați din țara de roaming.

Termeni și condiții

Politica de utilizare a serviciului de roaming LYCA MOBILE în țările SEE

Pachetele Lyca Mobile cu serviciu de Roaming
Anumite pachete Lyca Mobile cu beneficii incluse prepaid oferă acum și posibilitatea de a utiliza beneficiile naționale și datele în roaming în țările SEE. Pentru mai multe detalii despre pachetele noastre și beneficiile ce pot fi folosite în roaming accesați aici.
Pachetele Lyca Mobile cu beneficii incluse care oferă acum și posibilitatea de a utiliza în roaming în ţările SEE, beneficiile naționale şi datele sunt marcate cu textul “EU Roaming”. Aceste pachete oferă posibilitatea de a folosi minutele și SMS-urile naționale precum și o parte din traficul de date national (specificate în informațiile fiecarui pachet) atunci când te afli în roaming în ţările SEE. Acestor pachete li se aplică Politica de Utilizare Rezonabilă descrisă mai jos
IMPORTANT: Unele pachete NU includ posibilitatea de a folosii beneficiile naționale în roaming în țările SEE. Înainte de a achiziționa un pachet cu beneficii verificați dacă pachetul include toate serviciile pe care le doriți.
De asemenea poți folosi creditul Prepaid pentru servicii în roaming în țările
De asemenea poți folosi creditul Prepaid pentru servicii în roaming în țările SEE. Când ești în roaming în țările SEE, convorbirile, SMS-urile și traficul de date vor fi taxate la Tarifele Standard Naționale. Pentru tarifele de roaming în țările non-SEE, vă rugăm accesați aici.

Politica de Utilizare rezonabilă și alte informații importante

Serviciile noastre de roaming se adresează clienților Lyca Mobile care vizitează țările SEE pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu vacanțe sau călătorii scurte. Politica noastra de Utilizare Rezonabilă este creată pentru a preveni utilizarea greșită a produselor și serviciilor noatre de roaming în țările SEE.
Pentru a putea folosi serviciile noastre de roaming în țările SEE trebuie să activați cartela SIM în țară și să aveți activat un pachet care include servicii de roaming în țările SEE
Dacă pe o perioadă de 4 luni vom observa că utilizați serviciul de roaming mai mult decât serviciul național vom considera ca vă aflați în roaming permanent. În acest caz vă vom notifica printr-un mesaj text că nu vă conformați Politicii noastre de Utilizare Rezonabilă.
În cazul în care, în decurs de 2 săptămâni de la primirea mesajului text, nu veți respecta Politica de Utilizare Rezonabilă, vom aplica următoarele taxe suplimentare pentru toate serviciile utilizate în roaming după cum urmează:
Convorbiri: € 0.03 per min
SMS: € 0.01 per SMS
Data: € 0.006 per MB
Dacă aveți activat un pachet ce include servicii de roaming în țările SEE, se aplică o limită a traficului de date pe care puteți să-l folosiți în roaming. Vă rugăm să verificați aici detaliile legate de limita aplicată.
Toate convorbirile cu alte numere din rețeaua Lyca Mobile sunt gratuite atunci când vă aflați în țară (se aplică un credit minim), iar când vă aflați în roaming în țările SEE acestea vor fi tarifate ca și convorbiri standard sau scăzute din beneficiile naționale.
În cazul în care vom identifica o utilizare abuzivă a serviciilor noastre de roaming datorată unei vânzări organizate de cartele SIM către persoane care în mod normal locuiesc în afara României, vom lua măsuri imediate de a opri acest fapt ceea ce poate conduce chiar și la suspendarea serviciului. Vom trimite un mesaj text tuturor cartelelor SIM care se vor regăsi în această situație.

• Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de roaming vă rugăm să ne contactați.

Tarifele și utilizarea serviciilor Lyca Mobile sunt supuse în continuare Termeni si conditii

Grupul Lyca Servicii

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele