Programul recomandă un prieten permite fiecarui client activ să recomande noi persoane pentru utilizarea serviciului oferit de Lycamobile, putând astfel beneficia de fiecare recomandare înregistrată cu succes.

1. Definiţii:

Persoana care recomandă: înseamnă un client activ Lycamobile, care recomandă serviciul Lycamobile unui nou client pentru a utiliza serviciile în interes real.

Persoana recomandată: înseamnă un nou client Lycamobile, care începe utilizarea serviciului Lycamobile prin încărcarea cu credit a contului.

Credit pentru recomandare: înseamnă creditul pe care Lycamobile îl oferă clientului său activ pentru recomandarea cu succes a unui nou membru Lycamobile.

2. Obligaţiile persoanei care recomandă:

Fie trimiteţi o invitaţie pe adresa de e-mail a persoanei recomandate fie puteţi trimite o cartelă SIM direct la adresa poştală a persoanei recomandate.

 • Dacă optaţi pentru comanda şi trimiterea cartelei SIM direct la adresa persoanei recomandate, trebuie să aveţi acordul şi dreptul de a accesa detaliile personale, inclusiv adresa de e-mail şi adresa de livrare.
 • Persoana recomandată trebuie să fie un client nou care foloseşte serviciile Lycamobile şi trebuie să aibă un interes real pentru a continua să folosească serviciile prin încarcarea cu credit a cartelei SIM, detalii mai jos.
 • În momentul în care persoana recomandată a finalizat încărcarea noii cartele SIM, veţi primi un mesaj text care confirmă că recomandarea s-a realizat cu succes.
 • În termen de 24 de ore de la primirea mesajului de mai sus, veţi primi creditul pentru recomandare.
3. Obligaţiile persoanei recomandate:
 • Introduceţi numărul de telefon Lycamobile al persoanei care v-a recomandat şi ţara în care locuieşte, la momentul lansării comenzii cartelei SIM, prin intermediul paginii de comandă on-line SIM.
 • Exemplu https://www.lycamobile.ro/ro/free-sim-request

Detaliile transmise prin alte moduri nu vor fi acceptate şi trimiterea nu se va considera ca fiind o recomandare înregistrată cu succes.

4. Cartele SIM eligibile:
 • Toate cartelele SIM trebuie să fie comandate online prin intermediul site-ului Lycamobile. De exemplu, orice cartela SIM comandată în România ar trebui să fie comandată de la https://www.lycamobile.ro/ro/free-sim-request
 • Cartelele SIM trimise folosind acest serviciu nu vor include niciun credit decât dacă sunt achiziționate prin intermediul aplicaţiei Lycamobile de comandă SIM on-line.
 • Cartelele SIM achiziţionate de la un comerciant cu amănuntul sau primite de la o altă campanie nu vor fi elegibile.
 • Toate cartelele SIM eligibile vor fi livrate la adresa persoanei recomandate în termen de 3 - 7 zile lucrătoare. Cu toate acestea, timpul de livrare nu poate fi garantat, putând interveni alţi factori pe care nu îi putem controla, cum ar fi condiţiile meteorologice nefavorabile care pot afecta livrarea. Lycamobile nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea cartelei SIM.
 • Odată ce livrarea cartelei SIM a fost confirmată, persoana care recomandă sau persoana recomandată nu va putea anula sau modifica această comandă.
5. Beneficiile persoanei care recomandă:
 • Persoana care recomandă trebuie să aibă un cont activ Lycamobile, să rămână client Lycamobile pentru o perioadă de minim patruzeci şi cinci (45) zile calendaristice de la data înregistrării astfel încât să fie eligibil să solicite beneficiile pentru recomandare şi trebuie să fi făcut minim o încărcare de €10.
 • Pentru ca persoana care recomandă să poată să revendice Creditul de recomandare, persoana recomandată trebuie să activeze propria cartelă SIM fie: (a) printr-o încărcarea minimă a noii cartele SIM Lycamobile; sau (b) prin achiziţionarea unui plan sau pachet Lycamobile din ţara unde şi-a activat cartela SIM. Pentru mai multe detalii despre valoarea minimă de încărcare a se vedea www.lycamobile.ro/ro/raf
 • După ce persoana recomandată a finalizat încărcarea cu credit a noii cartele SIM Lycamobile, Lycamobile va trimite persoanei care recomandă un mesaj text care confirmă că recomandarea s-a realizat cu succes. În termen de 24 de ore de la primirea acestui mesaj, persoanei care recomandă i se va trimite direct la adresa de e-mail PIN-ul pentru recomandare şi i se va solicita să-l revendice prin comanda USSD ex. Dial *131*PIN#
6. Reguli generale:
 • Orice recomandare înregistrată începând cu 01/12/2015 se va califica pentru a câştiga Creditul de recomandare.
 • Orice plată efectuată pentru taxele de livrare nu se califică pentru revendicarea creditului de recomandare.
 • Persoana care recomandă are la dispoziţie maxim 30 de zile de la data primirii PIN-ului pentru a revendicarea Creditului de recomandare. Creditul de recomandare revendicat de Persoana care recomandă va putea fi folosit in termen de 30 zile.
 • Orice Credit de recomandare poate fi folosit numai în legătură cu numărul Lycamobile existent iar beneficiile nu sunt transferabile si nici nu pot fi schimbate. Nu există nicio alternativă de a primi contravaloarea în numerar sau alt gen de credite.
 • În caz de abuz sau lipsă de onestitate, Lycamobile are dreptul de a respinge sau de a refuza creditul de recomandare sau orice alte avantaje.
 • Lycamobile îşi rezervă dreptul de a invalida orice recomandare sau un Credit pentru recomandare dacă se suspectează, că: Persoana care recomandă sau Persoana recomandată nu îndeplineşte criteriile acestui program, a desfăşurat o activare frauduloase sau, a încălcat oricare dintre aceşti termeni şi condiţii, sau standardele Lycamobile de servicii preplatite de telefonie mobilă termeni şi condiţii.
 • Lycamobile poate încheia programul sau modifica oricare dintre termeni şi condiţii. Lycamobile vă va notifica în prealabil prin actualizarea acestei pagini cu cel puţin 30 de zile înainte de modificare.

Group Site
Înapoi sus Derulaţi în jos

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

 
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: