Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Security

Securitate

Având În vedere că suntem o companie care oferă produse și servicii prin intermediul internetului, Înțelegem importanța securității. Din acest motiv, am creat metode extrem de sigure pentru a-ți oferi Încrederea necesară atunci când realizezi o plată online și când ne oferi informații personale. Securitatea și protecția Împotriva fraudelor sunt aspecte extrem de importante pentru noi și sunt atent supravegheate pe site, acolo unde este cazul.

Utilizăm tehnologia Secure Sockets Layer (SSL) pentru a codifica informațiile trimise de pe calculatorul personal În sistemul nostru. Acest lucru garantează confidențialitatea informațiilor În orice moment, cu excepția cazurilor menționate În termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Siguranța website-ului

În momentul În care te autentifici În contul tău de Lycamobile și efectuezi o plată, În bara de căutare a motorului tău de căutare va apărea un lacăt. Acesta indică faptul că navighezi În siguranță și ar trebui să activezi modul de navigare sigură ori de câte ori introduci date personale sau informații privind plățile pe orice site.

În acest mod, toate informațiile vor fi codificate pentru o siguranță maximă (128 biți). Utilizăm modalitatea avansată de codificare Network Solutions certificate authority pentru ca informațiile privind cartela ta să fie În siguranță.

Recomandarea noastră: Închide mereu motorul de căutare după ce ai efectuat o plată online, În special dacă o altă persoană are acces la calculator. În această manieră, cookie-urile temporare vor fi șterse pentru orice site vizitat și vei fi deconectat pe site-urile utilizate pentru a realiza tranzacția.

Plăți online sigure

Lycamobile utilizează metodele de verificare prin coduri speciale a cardurilor Visa și MasterCard pentru efectuarea plăților online În siguranță. Aceste servicii sunt oferite de Visa și MasterCard, În parteneriat cu banca de la care s-a obținut cardul de credit / debit. Obiectivul acestor măsuri este protejarea informațiilor pe parcursul efectuării plăților online pentru a verifica posibilitatea În care cardul ar putea fi utilizat de o altă persoană (măsură standard existentă pe toate site-urile de comerț online).

Fraude și infracțiuni online

Lycamobile poate trimite periodic emailuri, dar nu va trimite niciodată un email pentru a solicita informații de siguranță sau de autentificare și nici nu te va direcționa către o pagină de internet care Îți poate solicita astfel de date. În cazul În care primești un email care pare a fi trimis de către Lycamobile și care ți se pare suspect, nu accesa nicio adresă menționată În mesaj și nu oferi informații privind cardul de credit sau privind autentificarea pe site. Dacă nu poți identifica cu certitudine un email de acest gen, te rugăm să accesezi adresa următoare și să citești mai mult despre infracțiunile cibernetice. Dacă nu sunteți sigur cum să identificați un e-mail de phishing, faceți clic pe următorul link citiți mai multe despre criminalitatea informatică.
Toate logo-urile afișate sunt mărci înregistrate și aparțin deținătorilor acestora.

Grupul Lyca Servicii

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele