Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Termeni de utilizare

Bine ați venit pe pagina noastră de internet. Dacă veți continua să folosiți și să navigați pe acest site web, sunteți de acord să vă conformați și să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu Politica noastră de confidențialitate reglementează relația Lycamobile SRL cu Dumneavoastră, în legătură cu acest site de internet. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați pagina noastră de internet.

Termenul Lycamobile SRL sau „noi” sau „al nostru” se referă la proprietarul site-ului web, al cărui sediu se află în str. Albești, Nr. 8, Sector 2, București, România, cod poștal 021515 (număr de înregistrare al companiei J40/6958/2014, Cod Unic de Identificare 33271235). Termenul de ” Dumneavoastră ” sau „al Dumneavoastră” se referă la utilizatorul sau vizitatorul paginii noastre de internet.

Utilizarea acestui site web este supusă următorilor termeni de utilizare:

Conținutul paginilor acestui site de internet este doar pentru informarea dumneavoastră generală și numai pentru utilizare. Acesta este supus unor modificări, fără o notificare prealabilă.
Se face tot posibilul pentru a menține acest site activ și să ruleze fără probleme. Cu toate acestea, nu avem nici o responsabilitate și nu vom fi răspunzători pentru indisponibilitatea temporară a site-ului, din cauza unor probleme tehnice.
Nici noi, nici oricare terță parte nu oferă nici o garanție cu privire la exactitatea, actualitatea, performanța, completitudinea sau potrivirea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site, pentru orice scop particular. Sunteți de acord că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori, iar noi excludem în mod expres răspunderea noastră, pentru orice astfel de inexactități sau erori, în măsura permisă de lege.
Folosirea oricăror informații sau materiale de pe acest site web, este în întregime pe propriul risc, iar noi nu vom fi răspunzători pentru acest lucru. Este răspunderea Dumneavoastră să vă asigurați că orice produs, serviciu sau informație disponibilă prin intermediul acestui site, satisface cerințele dumneavoastră specifice.
Acest site de internet conține materiale care sunt proprietatea noastră sau sunt licențiate de către noi. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la design, aspect, imagine, înfățișare și grafică. Reproducerea este interzisă, cu excepția celor în conformitate cu nota de copyright, care face parte din acești termeni și condiții.
Toate mărcile reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea noastră sau nu sunt licențiate de către noi, sunt aprobate pentru acest site de internet.
Utilizarea neautorizată a acestui site web poate da naștere la o cerere de daune și / sau poate să fie considerată o infracțiune.
Din când în când, acest site web poate să conțină, de asemenea, link-uri către alte pagini de internet. Aceste link-uri sunt oferite în interesul Dumneavoastră pentru informații suplimentare. Acest lucru nu înseamnă că sprijinim aceste site-uri. Nu avem nici o responsabilitate pentru conținutul acestor pagini internet de legătură.
Utilizarea acestui site și orice litigiu care rezultă din o astfel de utilizare a site-ului, sunt supuse legilor din România.

Grupul Lyca Servicii

E-mail Înscrie-te Pentru a primi informații importante, oferte speciale și multe altele